Cu siguranță ai și tu întâlniri și evenimente neașteptate, astfel, este mult mai greu doar într-o oră să-ți aranjezi părul rapid, dar și frumos. Uite că astăzi noi îți venim în ajutor cu câteva idei. 

Am adunat câteva coafuri care se realizează rapid, sunt la modă și durează mult timp. 

Coada prinsă în elastice 

Pentru a face această coafură acasă ai nevoie doar de benzi elastice mici. Apoi urmează trei pași simpli – creează o despărțire dreaptă la mijlocul capului, strânge coada și apoi în mai multe locuri prinde elasticurile mici de păr. Această coafură va arăta bine atât în ​​versiunea joasă, cât și în cea înaltă, iar benzile elastice pot fi decorate cu foarte multe detalii (inele, mărgele și altele) 

Coc

Un coc sus va fi întotdeauna o opțiune potrivită pentru tine, pentru că de fiecare dată poate fi creat diferit. Schimbă înălțimea coafurii, adăugă accesorii, împletește sau ondulează părțile laterale – există multe opțiuni pentru a crea ceva complet nou. Pentru o neglijență mai mare, cocul poate fi puțin dezordonat și pe laterale pot fi adăugate agrafe de păr colorate. 

Bucle 

Dacă buclele neglijente sunt prea simple pentru tine, îți sugerăm să adaugi ceva special la coafura familiară și să dai imaginii o naivitate copilărească. Separă șuvițele mici pe ambele părți ale feței și experimentează – împletește-le, strânge-le în cozi sau fă mini-cocuri. Un exemplu pentru tine pot fi vedete ca – Gigi Hadid, Hailey Bieber și chiar Kylie Jenner, ele iubesc această coafură.

Coadă înaltă

O coafură care mereu va rămâne în vogă. Totuși, anul acesta tendința este pentru o coadă cât mai înaltă, așa că cu cât este mai aproape de frunte, cu atât mai bine. Un secret pentru o coadă de cal mai îngrijită este să aplici lac și să piepteni părul foarte bine. Astfel șuvițele se vor ține mai mult timp. 

Un coc francez

O coafură clasică pe care mulți o cunosc sub numele de „cochilie”. Spre deosebire de altele, această coafură este mai oficială, dar este la fel de ușor de făcut. Pentru a crea această coafură, vei avea nevoie de șampon uscat și agrafe de păr. Aplică produsul pe rădăcinile părului și fă o despărțire. Strânge părul cât mai jos posibil și răsucește garoul, formând un coc. Este mai bine să fixezi rezultatul cu ace de păr și să îndepărtezi firele suplimentare cu garafe invizibile.

Tu ce coafură vei alege pentru această seară?

Distribuie articolul: