Descoperă în acest articol 5 cărți ce te vor ajuta să ai mult mai multă încredere în tine și să dezvolți lumea ta lăuntrică cu multă grijă, și respect pentru sine:

  •  Cum să devii remarcabil de Dale Carnegie training (titlu original: Make yourself unforgettable. How to become the person everyone remembers and no one can rezist) este o carte pozitivă, care te va ajuta să te manifești ca un suflet nobil, curat și curajos. Te poți remarca în mulțime, folosind tehnicile descrise în acest ghid de recâștigare a încrederii în sine. Vei regăsi sfaturi utile pentru gestionarea timpului, reziliență la stres, dar și dezvoltarea unor calități umane ce-ți vor crește inteligența emoțională, precum empatia și sinceritatea. De asemenea, te va ajuta să lucrezi la bifarea obiectivelor tale în viață și să te bucuri mai mult de existența ta pe pământ.

sursa: litera.md

  • Poartă-te ca o lady, gândește ca un bărbat de Steve Harvey (original: Act Like A Lady, Think Like A Man) este o carte dedicată mai ales femeilor care vor să înțeleagă mai bine bărbații. Lectura servește drept ghid ca să-ți dai seama de intențiile celor din viața ta. De asemenea, îți va da indicii despre gestionarea situațiilor și dirijarea elegantă a unui bărbat spre ce scop vrei să fie atins. Vei înțelege cum își împart timpul și cu ce își ocupă mintea bărbații. Acest ghid te va ajuta să fii mai încrezătoare în tine în interacțiunea cu un actual sau potențial partener.

  • Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața de Gary John Bishop (Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and Into Your Life) este o carte cu sfaturi simple și practice de îmbunătățire a atitudinii față de viață și față de tot ce ți se întâmplă. Este scrisă într-un limbaj direct, care îți va intra la inimă. E un bestseller ce prezintă strategii de negociere cu mintea noastră: ca să ajungem la un compromis pragmatic despre ce contează și ce nu contează pentru noi. Cartea e despre un modus vivendi rezultativ și pro dezvoltare, toate aceste trăite într-un mod relaxat și înălțător.

  • Darurile imperfectiunii. Renunță la cel care crezi că trebuie să fii și acceptă-te așa cum ești de Brené Brown – ca mai toate cărțile lui B. Brown, aceasta te ajută să te repoziționezi în viață față de situații neplăcute sau neprevăzute și să te împrietenești cu lumea din exteriorul tău, acceptând și îmbrățișând oportunitățile oferite de Univers. Brené ne învață cum să trăim o viață împlinită. De asemenea, lecturând cartea, înțelegem cele mai bune metode ca să ne gestionăm emoțiile negative, creând în noi reziliență la stres. Autenticitatea și curajul de a ne accepta imperfecțiunile sunt elementele-cheie ale acestei lecturi.

  • Îndrăznește să conduci: prin muncă neînfricată, conversații dificile și implicare deplină de Brené Brown – rămânem la aceeași autoare pentru încă o carte despre asumare și curaj ce prezintă conceptele esențiale ale leadershipul neînfricat. Această lectură te îndeamnă să-ți îmbrățișezi vulnerabilitățile și să le tratezi ca pe un atu, ajungând astfel să le transformi în surse de curaj și asumare. O să descoperi povestea impresionantă a autoarei printre paginile ei, precum și multe detalii despre vulnerabilitățile sale.

Distribuie articolul: