Cât piciul se distrează cu echipa de animatori și voluntari ale festivalului Bucurie în Mișcare, mămicile au un moment de respiro. Din acest motiv, echipa de organizatori „Bucurie în Mișcare” le-a pregătit și lor un set de surprize speciale și activități ca să le facă duminica energizată.

 1. Dialog cu un pediatru

Experiența de mămică negreșit vine la pachet cu o mulțime de întrebări pe zi ce crește copilul tău. La toate acestea și multe alte detalii și puncte care nu te lasă să te odihnești, va răspunde în cadrul evenimentului pediatrul Mihai Stratulat.

 2. Pilates

Dacă nu ai niciodată timp să ajungi la sport, atunci aducem sportul la tine! „Pilates M Studio” va prezenta o gamă largă de exerciții perfecte pentru a tonifia și a menține un corp sănătos și atrăgător la orice etapă a vieții.

 3. Sfatul nutriționistului

Cu ce trebuie să îți alimentezi copilul? De unde ai cantitatea necesară de vitamine? Sunt oare produsele bio cu adevărat bune pentru voi? La toate întrebările despre alimentație, raționul nutrițional și alte dileme gastronomice îți va răspunde nutriționista Lucia Gavrilița.


 4. Antrenament pentru mămici

Spiritul de echipă și ritmul cardiac vor atinge noi înălțimi cu ajutorul acestui exercițiu. Fă-ți duminica interactivă cu un set special de activități de antrenare a corpului, rezistenței și spiritului activ, pregătite pentru mămici. 

 5. Tango Argentinian 

Reaprinde pasiunea interioară cu acest master class și workshop al celui mai înflăcărat dans. În timp ce copilul tău se distrează în zona de joacă, dă-ți frâu liber în zona scenei, unde vei învăța noi mișcări surprinzătoare pentru tine. 

Acestea sunt doar topul activităților care sunt pregătite pentru mămici în toate spațiile festivalului nostru, care va avea loc pe 8 septembrie, începând cu ora 11:00 în Parcul Dendrariu. 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmărește pagina de facebook Bucurie în Mișcare Moldova. Ne vedem în weekend!

Distribuie articolul: