Tendințele anului curent, idei originale de ținute pentru sezonul primăvară-vară, multă lume bună și atmosferă tematică vă așteaptă pe 21 și 22 martie la unul dintre cele mai tari evenimente de modă a anului, Moldova Fahsion Days 2020. Iată ce branduri își vor prezenta colecțiile.

 

Organizatorii evenimentului au făcut publică lista brandurilor locale care își vor prezenta colecțiile, publicului larg în cadrul evenimentului care se va petrece la Jaguar Land Rover. Este vorba despre 41 de nume, bine cunoscute deja sau mai puțin cunoscute, dar care s-au reunit sub brandul Din Inimă și care au drept scop să-și etaleze cele mai reușite și inedite creații.

 

Vom descoperi articole vestimentare, încălțăminte și accesorii atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. cu siguranță, designerii noștri au cu ce să ne impresioneze, așa cum au făcut-o la edițiile din anii precedenți!

MFD este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) sub egida Agenției de Investiții și este susținut de partenerii strategicii USAID, Suedia și UK aid. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo BTL & Events.

Vezi și: Industria ușoară își arată forța pe podiumul Moldova Fashion Days la cea de a XVII-a ediție