Este foarte ușor, atunci când ești într-o relație de ceva timp, să devii confortabilă și să nu te mai gândești cum să fii atractivă pentru partenerul tău și cum să te comporți cât mai bine. Există o serie de lucruri pe care tu le faci, fără să îți dai seama, astfel îndepărtându-ți partenerul, chiar dacă te iubește.


1.Glumele proaste

Dacă ai obiceiul de a glumi pe seama partenerului tău, de a-l lua tot timpul în râs, acesta nu prea va mai vrea să se afle în preajma ta. Chiar dacă poate va râde la glume, nu înseamnă că acestea nu îl vor face să se simtă prost, în adâncul sufletului. Cel mai important este să aveți același simt al umorului și să fiți pe aceeași lungime de undă.

2.Nu te mai îngrijești

Atunci când nu ai grijă de tine, vina nu este a nimănui altcuiva decât a ta. Nici tu nu ți-ai dori să fii cu o persoană care nu are grijă de aspectul său fizic sau de sănătatea să. Fie că e vorba de lene sau de nepăsare, trebuie să te redresezi.

3.Prea multă critică

Atunci când ești într-o relație cu o persoană, vrei să o faci să fie din ce în ce mai bună. Cu toate acestea, nimănui nu îi place să îi fie atrasă atenția la fiecare lucru pe care îl face sau îl zice „greșit”, din punctul altcuiva de vedere. Dacă îl critici prea mult pe partenerul tău, acesta se va îndepărta de tine pentru că se va simți stresat.

4.Petreci prea mult timp folosind telefonul

Aceasta este o problema pe care cuplurile nu o aveau acum 100 sau chiar 50 de ani, dar este foarte actuală. Poate părea un lucru inofensiv să scrii mesaje sau să te uiți pe Instagram mereu, însă îl va face pe partenerul tău să se simtă prost. Cealaltă persoană va simți că nu este importantă pentru tine, cel puțin nu la fel de importantă ca telefonul.

Sursa: elle.ro

Distribuie articolul: