Cu siguranță ai auzit și tu sloganul „1 Pampers = 1 noapte fără umezeală”. Dar oare este posibil acest lucru pentru un bebeluș activ, care savurează înainte de somn o „masă pe cinste”? Specialiștii care au creat scutecele Pampers ne dau asigurări că în fiecare pachet găsim scutece cu un extra strat pentru somn liniștit, care absoarbe rapid umiditatea, astfel încât pielea bebelușului tău să rămână uscată toată noaptea. Deci – e posibil!

Peste 700 de oameni de știință la nivel mondial lucrează zilnic la scutecele Pampers și colaborează cu profesioniști independenți din domeniul sănătății (toxicologi, pediatri și dermatologi) pentru a crea cele mai bune scutece posibile pentru bebeluși. Aceștia participă la fiecare parte a procesului de design al produsului. Ne-am propus să-ți arătăm în detalii din ce este format un scutec și care este componenta acestuia esențială în absorbția umezelii.

Ce se întâmplă cu umezeala în scutec?

Fiecare scutec este prevăzut cu un miez absorbant. Acesta conține microperle, care captează umezeala și o rețin în interior. Astfel, pe parcursul a mai multor ore, aceste microperle țin umezeala departe de pielea bebelușului.

Și dacă micuțul doarme pe-o parte, nu riscă să se ude?

Micuțul tău va dormi liniștit cu Pampers. Toate materialele materialele din care sunt create scutecele Pampers trec printr-o selecție riguroasă. Fiecare componentă are o funcție specifică și trebuie să asigure performanță, dar și confort și siguranță pentru bebelușul tău. Scutecele sunt dotate cu trei canale absorbante, care distribuie uniform lichidul în interiorul scutecului, pentru a menține pielea bebelușului uscată. Deci, fie că doarme pe-o parte sau chiar pe burtică, lichidul din interiorul scutecului nu riscă să-l ude sau să iasă pe exterior.

Când e plin, scutecul devine mai rigid?

Pampers își realizează scutecele exclusiv în propriile unități de producție, monitorizând cu atenție fiecare fază a producției pentru a asigura calitatea și siguranța produselor. Peste 120 de scutece sunt extrase zilnic din linia de producție și sunt supuse la peste 2000 de verificări. Producătorul asigură că toate materialele folosite sunt testate dermatologic și respectă standardele de evaluare ale Comitetului Științific UE pentru Siguranța Consumatorului, SCCS/1564/15 legate de consumul sigur al substanțelor. Stratul superior, care este întotdeauna în contact cu pielea copilului, este moale și uscat pentru un somn liniștit. Acesta nu conține bumbac, însă este moale și după ce interiorul scutecului absoarbe umezeala.

Vor ține bine benzile de fixare scutecul și atunci când e plin?

În fiecare săptămână, peste 1200 de familii testează scutecele Pampers la centrul de cercetare și dezvoltare al producătorului. Scutecul este prevăzut cu laterale flexibile și elastice. Acestea oferă o fixare confortabilă pentru o protecție extraordinară împotriva scurgerilor pe tot parcursul nopții. Unele scutece sunt prevăzute cu indicator de umiditate, astfel că la colorarea acestuia, pe spatele scutecului, este un semn cert că bebelușul trebuie schimbat.

*Acest material este produs împreună cu Pampers Active Baby

P