Luna mai 2019 aduce ghinion pentru trei zodii. Norocul nu e deloc de partea lor şi pare că necazurile sunt la tot pasul. Abia la începutul verii lucrurile se vor mai linişti pentru ele.

Iată care sunt zodiile ghinioniste în luna mai: 

Taur

Mercur îţi pune răbdarea la încercare în următoarele trei săptămâni. Întâmpini numeroase piedici în plan financiar şi profesional. Abia din vară, influenţa lui Mercur va fi favorabilă şi te va ajuta să îţi schimbi domeniul de lucru. Deocamdată, trebuie să ai mare grijă de economiile pe care le-ai adunat şi de lucrurile tale de valoare.

Rac

Până la începutul verii, veniturile tale rămân modeste şi chiar există riscul să pierzi o sumă mare de bani în luna mai. Dar o relaţie incertă de dragoste se poate transforma într-o legătură durabilă. Dacă eşti singură, un prieten din anii trecuţi sau un fost iubit va încerca să se întoarcă în viaţa ta. Poate că vei pierde unele lucruri, dar vei primi şi şanse care nu vin oricând.

Balanţă

Încă de la începutul lunii mai, apar situaţii neprevăzute la serviciu pentru care trebuie să fii pregătită. Poate ar fi bine să îţi întrebi prietenii de pe acum de alte locuri de muncă. Dacă oamenii care te apreciază ştiu că eşti în căutarea altui post, ai mai multe şanse să apară oferte bune când te aştepţi mai puţin.

Pe de altă parte, alte trei zodii vor trăi cele mai frumoase poveşti de dragoste în luna mai.Vin zile cu multă dragoste pentru aceşti nativi din horoscop.  Începe o perioadă de relaxare şi linişte în familie, dar şi multe surprize. Iată care sunt cele trei zodii cu noroc în dragoste în luna mai.

kfetele.ro 

Distribuie articolul: