Artiștii se inspiră din realități, iar situația socio-politică din Republica Moldova oferă suficient teren rapperilor ca să-și spună ofurile. Astăzi, Magnat & Feoctist feat. Valera Leovskii au transpus realitățile noastre într-o piesă alături de un videoclip nou. Denumirea e cât se poate de grăitoare.

„Soarta Moldovanului” – așa se intitulează piesa lansată astăzi de către Magnat & Feoctist, alături de Valera Leovskii  – 3 tineri îndrăgostit de rap, care, ajutați de o echipă, au creat un featuring cu mari șanse să devină hit. Înșiși Magnat, Feoctist și Valera Leovskii semnează versurile acestei piese.

Featuring-ul e parcă o oglindă a contrastelor sociale și a corupției politice care atacă nu doar imaginea de țară, ci în primul rând soarta cetățenilor, nevoiți să reziste sau să treacă în lista emigranților și să sufere profund din cauza acestui lucru.

vd

În clipul semnat după regia lui Vasile Banzari (BM-Studio) și încărcat pe canalul Mareshow – Kapushon Official apar actorii Ion Banaru, Sonya Deaghileva, Gabi Balan, Valeriu Stegarescu și Cearli MC.

Într-una din scene, apare și o secvență din cadrul unei emisiuni politice, prezentate de Natalia Morari. În secvență, prezentatoarea TV vorbește despre „oameni de-ai noștri, care au făcut revoluție”.

Dacă va face sau nu revoluție această piesă-manifest, vom vedea. Urmăriți videoclipul:

Foto: captură video