Tehnnologia a avansat considerabil în ultimii ani, iar imaginile pe care le postăm pe rețelele sociale sunt la fel de importante ca textul care le însoțește. Noi venim cu trei trucuri care să te ajute să faci fotografii reușite acasă.

Folosește lumina de la fereastră

Nu trebuie  ai echipament de luminat foarte complicat acasă ca  surprinzi poze bune. Fie  vrei  faci un selfie sau  surprinzi unele obiecte de care ești mândră, ideal e  surprinzi poză lângă o fereastră, cu lumina pe subiect.

Dacă vrei  îți faci un selfie, trebuie  stai cu fața spre fereastră, nu cu soarele în spate, pentru  atunci fața ta va fi umbrită.

Distreazăte cu copiii tăi

Poți să te distrezi cu micuții tăi și să surprinzi momente unice din copilăria lor în același timp. Un joc simplu pentru a surprinde portrete cu ei e să îi întrebi dacă își văd reflexia în camera, scrie TechRadar.

O altă metodă de a implica toată familia e să le arăți imediat pozele după ce le realizezi și, astfel, copiii se vor simți implicați în proces și pot chiar să ofere sugestii.

Folosește lumina lumânărilor

Vrei  ai un portret de neuitat? Intră în setările manuale ale camerei telefonului, setează apertura la peste 1600, oprește flash-ul și închide orice altă luminăDacă vrei  realizezi un portret reușitpoziționează mai multe lumânări în fața feței și astfel vei obține și umbre mai fine.

Ține cont de aceste trucuri atunci când îți faci următoarea fotografie!

Sursa: Digi-world.tv