Iarna podoaba noastră capilară este sufocată de căciuli, băști sau șepci, iar diferențele de temperatura și aerul uscat din camerele încălzite artificial deshidratează părul, îl fac mai casant și mai predispus la vârfuri despicate. Apoi când vine sezonul cald părul tău nu are viață, pentru a evita asta trebuie să ai o grijă mai deosebită de el în sezonul rece.

Îți propunem 3 măști naturale, rapid de preparat acasă, care îți hidratează părul pe timp de iarnă și îl ajută să crească sănătos și puternic.

Lapte și miere

Pentru această masca ai nevoie doar de două ingredinte. 500 de mililitri de lapte de vacă (neprocesat ar fi ideal) și două linguri de miere. Amestecă energic și apoi aplică pe paravând grijă  porți apoi o cască din plastic, pentru  laptele  nu curgăDupă 30 de minutespală cu apă caldă.

Masca cu ouă

Sparge două ouă și pune-le în blender. Adaugă apoi două linguri de iaurt gras. Mixează bine și apoi întinde amestecul pe tot părul. Așteaptă până se usucă bine, apoi spală cu șampon.

 Banană și miere

Taie o banană în felii mici și pune-o într-un blender. Adaugă o linguriță cu miere și mixează câteva minute, până ce totul se transformă într-o pastă. Aplică amestecul astfel format pe par, și ține-l timp de 30 de minute. Ar fi indicat că după ce ai aplicat masca să îți înfășori părul într-o folie de plastic. De asemenea, banană poate fi înlocuită cu două fructe de avocado. Efectul este la fel de spectaculos.

Distribuie articolul: