Când alegem un partener de viață ne schițăm lista de calități pe care ne dorim să le dețină și, bineînțeles trebuie să întocmim una cu defecte, pe care nu suntem gata să le tolerăm. Vezi mai jos 3 lucruri în comportamentul unui bărbat care ar trebui să-ți trezească mari semne de întrebare. 

Mai știm că nu vrem să fie violent, prieten cu băutura, afemeiat și mincinos. Iată însă alte trei lucruri pe care nu trebuie să le accepți de la partenerul tău oricât de minunat ar fi.

1. Intruziunea în spațiul tău privat

Poate fi vorba de o cameră în care stai cu ușa închisă pentru că ai nevoie de solitudine sau să te epilezi. De telefonul tău mobil și de rețelele de socializare, de contul tău de email, de poșeta ta, de scrisorile pe care le primești, nimeni nu are dreptul să își bage nasul în ele și nici să îți ceară să se uite. Doar tu poți decide ce alegi să împărtășești și când anume dorești să o faci.

Nu uita că nimeni nu are nici un drept asupra ta.

2. Interferența cu bunul mers al vieții tale 

Aici poate fi vorba de orice, de la forma ta fizică la randamentul de la serviciu și împlinirea viselor tale. Atingerea fiecărui obiectiv presupune pe lângă a avea încredere în procesul vieții, o minte clară și o anumită disciplină.

Ai nevoie de un partener care sprijină aceste lucruri în loc să vină să le dea peste cap. Care nu îți spune să renunți la ora de yoga preferată pentru a-l însoți la un film cu drone la mall sau care nu găsește prilej de ceartă cu o seară înaintea unei prezentări extrem de importante.

3. Vampirizarea energetică

Există persoane care, fără să vrea, sunt vampiri energetici. În preajma lor te simți stoarsă de idei și de energie iar când pleci de lângă ele și ajungi la tine acasă simți că vrei să dormi o săptămână și că probabil tot nu ți-ar fi de ajuns dacă ai face-o.

Un nivel ridicat de energie este esențial pentru buna desfășurare a vieții tale iar un vampir energetic este ultima persoană pe care ți-ai putea-o dori lângă tine în fiecare zi, mai ales în mod intim.

Sursa: Kudika.ro