Jurnalista Xenia Sobchak a publicat un top trei filme pe care le-a văzut în primele săptămâni ale acestui an și pe care le recomandă tuturor, fie pentru subtilitatea cu care a fost abordat un subiect sensibil și mereu actual, fie pentru imaginea extraordinară sau pentru umorul care are menirea de a arăta adevărul într-o manieră deosebită.

Trei filme recomandate de Xenia Sobchak, care merită văzute, dacă încă nu ați reușit.

„După Anul Nou, am urmărit trei filme pe care le pot cu siguranță recomanda cu siguranță:

The last Duel („Ultimul duel”). Ridley Scott este un geniu. Scenariul te ține în suspans, imaginea este uimitoare și se arată foarte subtil cum fiecare are propriul adevăr, propria viziune, propria realitate. Totul este construit pe nuanțe subtile, care sunt apoi interesant de așezat în minte pentru o lungă perioadă de timp. Ei bine, concluzia principală: a fi femeie în Evul Mediu era o soartă FOARTE de rahat.

Spielberg West Side Story(„Povestea din cartierul de vest”). Trebuie să spun imediat că nu este deloc filmul meu, dar nu pot nega talentul, așa că trebuie să-l urmărești. Spielberg arată cum interpretează cu măiestrie cel mai dificil gen al musicalului, fără a uita de tabloul super-estetizat. Nu-mi plac imaginile în stilul: „Autorul își arată abilitățile de filmare”, dar aici este un nivel atât de înalt încât trebuie să-l urmărești.

„Don’t Look Up”(„Nu priviți în sus”) cu DiCaprio și Meryl Streep. ÎL ADOR! În cele din urmă, cel puțin cineva a făcut o parodie minunată a politicii moderne americane! În sfârșit, a apărut câinele modern Wag the dog (câinele dă din coadă)! Sunt încântată și vreau să-l îmbrățișez pe DiCaprio pentru curajul lui. Tot Hollywood-ul este iubitor al Partidului Democrat, DiCaprio este un ultra-liberal și producătorul acestui film. De ce este important să știți, veți afla.😉 Viața politică modernă este prezentată cu acuratețe și strălucire! Când vom putea face astfel de filme despre politica noastră, vom deveni o țară cu adevărat măreață.

Dar mi-e teamă să merg la Matrix. Primul film este unul dintre cele mai importante pentru mine, o revoluție a conștiinței, și toată lumea, în care am încredere, vorbește atât de urât despre acesta, încât nici nu vreau să merg… Amintirile mele despre un film Matrix bun sunt mult mai importante”, încheie Sobchak.

Dar voi ați vizionat filmele de mai sus? Care a este preferatul vostru?

Distribuie articolul: