O tragedie cumplită a cutremurat România. Cătălina și George s-au căsătorit acum două săptămâni și se întorceau din luna de miere - o vacanță în Grecia, când s-a produs accidentul rutier.Tinerii urmau să devină părinți peste două luni. George a adormit la volan. 

Trei chirurgi de la Maternitatea din Brașov au improvizat o sală de operaţie, ca la război, ca să salveze un copil nenăscut. A fost traumatizant, le-a spus jurnaliștilor de la Observator TV doctoriţa care a făcut cezariana chiar la locul accidentului care a distrus o familie.

„A fost traumatizant, nu existau instrumente. Ne-am folosit de ce am găsit, ce ne-a oferit echipajul de la SMURD.”

Oamenii s-au strâns în jurul Cătălinei încercând să susțină efortul medicilor de a salva două vieți- a mamei și a copilului din pântece. Au ridicat umbrele deasupra săli ide operații improvizate ca la răzbi, printre resturile de tablă de la mașină izbită de un camion. Tânăra însărcinată murise, dar medicii au încercat imposibilul pentru pruncul ei.

„Am reușit să scoatem copilul nici în 3 minute. Am intervenit rapid, dar din păcate nu exista niciun fel de șansă pentru ocpil. Se produsese o ruptură uterină masivă. Era o fetiță.”

George, un jucător de basket din Sibiu, ar fi adormit la volan, la ieșire din Predeal, pe drumul de întoarcere acasă. Pe Cătălina părinții au luat-o ieri de la morgă. Vedeți întregul material mai jos: