În anul 2018 multe celebrități din showbiz-ul internaţional s-au căsătorit, urmând trendul și obiceiul nunților. Iată ce rochii de mireasă au purtat vedetele:


Meghan Markle

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost nunta anului 2018. Actuala Ducesă de Sussex a ales o rochie de mireasă simplă, cu umerii goi și mâneci trei sferturi. Rochia a fost realizată de designerul britanic al casei de modă Givenchy, Clare Waight Keller.
Tot în ziua nunții, dar pentru petrecerea alături de invitați, Meghan a purtat o a doua rochie. De această dată a ales o rochie albă Stella McCartney, pe care a accesorizată cu inelul cu piatră acuamarin care i-a aparținut Prințesei Diana.

Mandy Moore
Actrița din serialul de succes „This is us” s-a căsătorit în data de 18 noiembrie 2018 cu muzicianul Taylor Goldsmith. Ceremonia s-a desfășurat în curtea locuinței sale din Los Angeles, iar vedeta a ales o rochie de mireasă inedită, de culoare roz, o creație Rodarte.

Priyanka Chopra
Una dintre cele mai spectaculoase nunți ale anului a fost cea a actriței Priyanka Chopra și a starului pop Nick Jonas, care s-a desfășurat în India în luna decembrie 2018. Pryianka a ales o rochie Ralph Lauren din dantelă brodată, cu mâneci lungi și guler înalt. Rochia a inclus aplicații din perle și cristale care au fost cusute manual.

Prințesa Eugenie
Prințesa Eugenie, verișoara Prinților William și Harry, a fost o mireasă modernă. Nepoata Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în octombrie, iar rochia de mireasă purtată a fost special concepută cu spatele gol, pentru că prințesa și-a dorit ca cicatricea operației de scolioză să fie vizibilă. Rochia a fost creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, iar Eugenie a accesorizat-o cu tiara cu smaralde numită „Kokoshnik” a Reginei.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu logodnicul ei, Brad Falchuk, pe 29 septembrie, în cadrul unei ceremonii desfășurate în aer liber. Actrița a purtat o rochie din dantelă Valentino Couture. Gwyneth a publicat câteva imagini de la nuntă pe site-ul său de lifestyle, Goop.

Rose Leslie
Rose Leslie și Kit Harington, staruri din serialul de succes „Game of Thrones”, s-au căsătorit în data de 23 iunie 2018, în Scoția. Rose a purtat o rochie de tip prințesă, cu mâneci lungi și croială tip A. Vedeta a ales o creație Elie Saab din dantelă, care face parte din colecția de Primăvară 2017.

Amy Schumer
Actrița de comedie Amy Schumer s-a căsătorit pe 13 februarie 2018 cu partenerul său de afaceri Chris Fischer. Vedeta din filmul „I feel pretty” a purtat o rochie simplă, delicată, realizată din dantelă, o creație Monique Lhuillier. Se pare că Amy a ales rochia cu doar patru zile înainte de nuntă.

Kaley Cuoco

Actrița din serialul de comedie The Big Bang Theory s-a căsătorit pe 30 iunie cu iubitul său, Karl Cook. Vedeta a purtat o rochie de mireasă Reem Acra din dantelă, cu capă, creată de designerii Brad Goreski și Daniela Romero. Kaley a purtat la petrecerea de nuntă o salopetă Tadashi Shoji, în stilul anilor ’70.