„Ne-am dorit de mult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru că este o prezență excepțională în muzica românească, ci și pentru că reprezintă un standard al vocii feminine”, spuneau băieții din trupa Carla's Dreams, în primăvara lui 2015. După ce au lansat împreună featuringul „Cum ne noi”, aceștia au spart topurile radiofonice, doborând record după record. Întâmplarea a făcut ca soliștii să se întâlnească ieri, cu o ocazie specială: finala showului de talente vocale X Factor România.

Pentru a cânta din nou alături de Delia, solistul din trupa Carla’s Dreams și-a vopsit din nou fața într-un mod cât mai urât posibil, și-a luat un hanorac cu capișon, ochelari de culoare neagră și a ieșit pe scena de la X Factor România alături de cea cu care a spart toate recordurile de audiență în 2015, pe ambele maluri ale Prutului.

Alături de jurata showului, Carla’s Dreams a interpretat „Cum ne noi” într-un dintre reprize. Featuringul deține titlul oficial de „prima piesă românească ce a depășit 10.000.000 de vizualizări într-o lună”.

Pentru evoluția de ieri seară, Delia a avut grijă să arate ca de obicei fabulos, combinând foarte îndrăzneț un costum clasic cu pantaloni găuriți, un joben negru și o pereche de sandale cu toc.

1913700_931915250188973_8947280444138143398_n

Amintim că piesa „Cum Ne Noi” e semnată de către băieții din trupa Carla’s Dreams, iar producătorii acesteia sunt nimeni alții decât Play & Win. Până în prezent, clipul oficial al piesei a adunat aproximativ 35 de milioane de afișări pe YouTube.

Foto: X Factor, Instagram

Distribuie articolul: