Tradițional deja, directoarea revistei Fashion VIP începe primăvara cu un eveniment de suflet, de stil și de grație, prin care marchează realizările deosebite ale femeilor în diverse domenii. Și de această dată, „Femeia, eterna poveste” a adunat, la cea de-a X-a ediție, femei active, deosebite, implicate și foarte stilate. Iată pe cine a premiat Valentina Luchian.

„Primăvara am întâlnit-o cu voi dragile și scumpele mele… Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare că ați ales să fim împreună.
Sunteți toate minunate, splendide și foarte speciale. Ați creat o atmosfera de vis. A plutit în aer căldura, frumusețea, veselia și lumina voastră. Exact așa să ne fie și primăvara”, a menționat Valentina Luchian, fondatoarea Fashion VIP.

Iată care sunt cele 20 de femei ce au fost premiate de Revista Fashion VP în acest an:

1. Suzana Popescu
2. Maricica Munteanu
3. Radmila Popovici
4. Eleonora Saran

5. Galina Braniste
6. Maria Cristea
7. Carolina Maslo
8. Zinaida Cerchez
9. Zenovia Ceaicovschi
10. Corina Hamureac

11. Nadya Gudumac
12. Natalita Munteanu
13. Iuliana Poghirca
14. Larisa Sofroni

15. Liliana Palihovici
16. Larisa Jitari
17. Tamara Berzoi

18. Svetlana Bivol
19. Lucia Ciobanu
20. Victoria Cusnir

Evenimentul a fost susținut și de o prezentare de modă a celei mai noi colecții de haine a brandului Nikita Rinadi, care a adus mai multă culoare acestei primăveri. Gazda la fel a purtat o creație a Nadyei Gudumak și a fost susținută de Sergiu Beznițchi în calitate de prezentator.

Foto: Petru Platon