Modelul Basarabean Victor Șuiu i-a amuzat pe internauți publicând câteva parodii pe rețelele sociale. Tânărul și-a învățat prietenul indian să vorbească în română, iar acesta s-a descurcat mai bine decât ne-am așteptat.

Stabilit în Emirate, mai exact în Dubai, acolo unde a devenit un model cunoscut, Victor Șuiu și-a încercat puterile în ale actoriei. Pe lângă faptul că s-a filmat în mai multe reclame locale, moldoveanul a obținut câteva roluri în filmele de la Bollywood. Acesta a jucat alături de Jackie Chan și Shahrukh Khan. 

Recent, acesta a ajuns în India unde se filmează alături de un actor bollywoodian celebru, Dulquer Salmaan, care este actorul principal.

„Castingul a avut loc în Dubai. Mi-am încercat și eu norocul și am obținut un rol. Am filmat mai întâi acolo, iar acum continuăm filmările în India”, povestește Victor, pentru EA.md. „Pelicula se numeste Gurup. Acesta este numele actorului principal, iar eu voi juca rolul partenerului lui de afaceri, Leo”, dezvăluie moldoveanul.

Pentru a nu se plictisi în pauzele dintre filmări, modelul și mai nou actorul, se distrează… filmând. Victor demonstrează că simțul umorului nu-i este deloc străin, reușind prin glumele sale, să-și mai aline dorul de casă, mai exact de Fălești, orașul său natal. Acesta a publicat câteva filmulețe care au devenit virale pe Facebook.

Alături de tânăr, în imagini apare un localnic, pe care Victor l-a învățat să vorbească în română. Vezi în video de mai jos, cât de haioase sunt parodiile lui.

Nu-i așa că e amuzant?

Sursa: Facebook, Instagram

Vezi și: Un model de la noi, într-o sesiune foto alături de cel mai cunoscut actor din India, Salman Khan (Foto)

Distribuie articolul: