În 2001, Avon a intrat pe piața din Republica Moldova și în scurt timp a devenit alegerea numărul 1 a moldovencelor. În toți acești ani Avon a oferit femeilor din țara noastră oportunități de dezvoltare, câștig suplimentar, produse inovative dar și curaj să lupte împotriva cancerului la sân și a violenței domestice. În acest an, Avon Moldova celebrează 15 ani frumusețe. Cu această ocazie am făcut o incursiune în istoria companiei, am răsfoit primele Broșuri și ne-am amintit de primele întâlniri cu produsele vedeta de la Avon.

Seturi parfumate

La mijloc de noiembrie tradițional începe prima Campanie de Crăciun – o Broșură colorată ce conține nu doar produsele preferate, ci și seturile de Crăciun în ambalaj festiv.

În ajunul sărbătorilor îi poți bucura pe cei dragi cu cadouri parfumate. Seturile Attraction, Luck, Rare Pearls, Perceive, Incandessence, Cherish, aromele din familia Today și alte arome se regăsesc pe paginile Campaniilor 16 și 17. La comandarea oricărui dintre aceste seturi, vei primi o cutie sau pungă de cadou.

attraction

 luck

Pentru tine și cei dragi

Broșura Avon îți vine în ajutor când ești în pană de idei. Vrei să surprinzi pe mama, sora sau prietena ta? Atrage atenție la seturile de machiaj și bijuterii sclipitoare, care vor completa ținuta ta de revelion. La ofertă găsești și seturi de produse pentru răsfățul corpului și al simțurilor, perfecte pentru sezonul iernii.

set1

set2

Un plus de bunătate

Fiecare Broșură Avon (și cea de Crăciun inclusiv) are câteva pagini dedicate campaniilor sociale. Banii acumulați din vânzarea produselor cu fundiță roz și semnul infinitului sunt donați. Astfel, la începutul acestui an Avon a susținut Institutul Oncologic cu proteze mamare, iar acum desfășoară o campanie de investigații mamare pentru femeile din mediul rural, din familii social-vulnerabile. Cumpără o umbrelă, un termofor sau o bijuterie și poți face cel mai frumos cadou unei femei, care luptă cu cancerul mamar și violența domestică.

pink-ribbon

Avon Cosmetics (Moldova)

www.avon.md

www.facebook.com/Avon.md

www.instagram.com/avon_md

P