Cu siguranță o pereche de pantaloni este mult mai practică decât o rochie pentru ținuta ta de Revelion. Dacă ești îngrijorată că îți vei pierde astfel din feminitate, trebuie să te contrazicem, mai ales că propunerile designerilor din acest sezon sunt perfecte pentru a inspira cele mai spectaculoase și, da chiar și sexy idei de ținute de Revelion cu pantaloni.

Tocmai de aceea, nu te aștepta ca pantalonii să rămână în zona previzibilă și să fie completați doar de topuri wow. Vei descoperi că și pantalonii pot fi orice, doar clasici nu, notează revista elle.ro.

De exemplu, ce ai spune de o pereche de pantaloni din paiete diferite pe fiecare picior? Halpern este un exemplu excelent în acest sens, iar cu acest model, chiar și cel mai simplu tricou poate deveni o idee pentru ținuta ta de Revelion cu pantaloni.

Nu am uitat nici de opțiunea din piele, un hit al ținutelor cu pantaloni. Alege pentru Revelion un model mai baggy, cu talie înaltă, și adaugă un top cu valențe anii 80. Exemple în acest sens găsești mai ales la Versace, Alexander Wang și Philosophy by Lorenzo Serafini.

Pentru o seară de Revelion disco, alegerea indubitabilă este o pereche de pantaloni metalici sau dintr-un material lucios. Preferații sunt cei argintii de la Balmain, dar și ideea de lurex de la Alberta Ferretti sau cei din mătase semnați de Haider Ackermann pot arăta extrem de stylish!

Preferi totuși un look clasic? Atunci alege un pantaloni tot clasic, la care să adaugi un top cu personalitate, cum îți propun Sarah Burton în colecția Alexander McQueen sau Roberto Cavalli.

Un ultim truc de styling în ceea ce privesc ideile de ținute de Revelion cu pantaloni. Dacă te uiți cu atenție la sugestiile Givenchy sau Marc Jacobs, vei descoperi că o curea/centură supradimensionată, în formă de fundă, poate face minuni și în cel mai clasic mix!

Întrebarea de o mie de puncte este pe care o vei alege tu?!

Vezi și: Coafura vedetă a acestui sezon. Celebritățile au renunțat deja la părul lung