Absolut cu toţii avem în fragedă copilărie primii dinţi albi, aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

„Procedura este inofensivă și lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum și nuanțele foarte luminoase obținute fac ca aceasta să fie foarte solicitată. Sistemul de albire dentară: presupune o procedură cât mai puţin invazivă ce constă în aplicarea unui gel pe suprafaţa dinţilor şi activarea lui cu ajutorul luminii aparatului, în şedinţe de câte 15-30 minute. În dependență de culoarea dinților dvs se fac de la 1-3 şedinţe până când obțineți nuanța dorită. În mediu, o procedură durează 60 de minute (cu pregătirea gingiilor)”, declară medicul Stomatologul MelaDent Elena Popova.

stomatolog 1

Iată care sunt, conform specialistului, Avantajele procedurii:

Dinți mai albi cu câteva nuanțe;

Rezultat imediat;

Tratament minim invaziv;

Timp de tratament redus: în maxim 1 oră;

Aspect îmbunătățit al zâmbetului;

Îndepărtarea rapidă a colorațiilor provocate de vârstă, alimente, nicotină.

Citește și: Vrei dinți de vedetă? Plăcerea costă și e cu angajament pe viață. Adevărul despre fațetele dentare!

Ne-a interesat dacă procedura este sau nu dureroasă În acest sens, stomatologul ne-a explicat: Procedura este complet nedureroasă. În urma efectuării procedurii poate să apară o ușoara sensibilitate, ce va dispărea maxim în 24 de ore”, spune Elena Popova.

P.S. Alege albirea dinților în cabinet pentru o ședință rapidă, de scurtă durată, cu maxima relaxare și bună dispoziție. MelaDent îți promite că  veți „Zâmbi Împreună”!

Mela Dent

Distribuie articolul: