Acum câteva minute, fanii trupei au primit o veste extrem de tristă. O postare pe facebook i-a anunțat pe internauți că solistul ar fi într-o stare de sănătate.

Recent pe pagina de Facebook a trupei a fost făcută o postare care i-a ingrijorat pe fanii trupei: „Dragii mei, țin să vă anunț că din motive de sănătate sunt nevoit să iau o scurtă pauză până la început de septembrie. Asta înseamnă că restul concertelor din această lună s-au anulat, iar lansarea „ÎNSFN” va avea loc puțin mai târziu. Ne revedem cât de curând cu piese și forțe noi. Vă mulțumesc.”. Astfel trupa este nevoită să renunțe a concertele planificate, printre care și cel de pe 27 august din Orhei.

Ultimul videoclip lansat de The Motans este la piesa Cel mai bun DJ, fiind o colaborare cu Irina Rime, care la o lună de la lansare a strâns aproape 4 milioane de vizualizări numai pe platforma Youtube.

 Nu știm despre ce este vorba, dar sperăm că solistul și fondatorul trupei The Motans, Denis Roabeș își va reveni cât de curând.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Denis de la The Motans a văzut prima oară marea la 7 ani și a rămas fascinat de cum putea scrie cu „lumină” pe plajă