După ce, în sfârșit și-au oficializat relația, Vera Brejneva și Konstantin Meladze se gândesc deja la viitorul familiilor lor. Mai mult decât atât, se pare că vedeta își dorește foarte mult să educe un băiat. Despre acest lucru a mărturisit, într-un interviu, mama Verei - Tamara Galușca.

Tamara Galușca a dezvăluit că va fi de acord cu decizia fiicei Vera, de a înfia un copil. Iar asta, pentu că acum câțiva ani, artista a mărturisit că visează la un fiu și că e foarte posibil să îl înfieze, dacă nu-l va naște.

Sunt sigură că dacă una dintre fiicele mele va decide să facă acest pas, aceasta va fi anume Vera. Sunt liniștită în legătură cu tot ce face ea. Și dacă la un anumit moment fiica mea va simți această necesitate, eu nu o voi convinge să facă contrariul și nu-i voi zice: ți-ai ieșit din minți? pentru ce-ți trebuie asta? Dacă Vera va lua decizia ca un copil privat de dragostea părintească să aibă o familie, atunci ea o va crea. Noi o vom susține în toate. Este un pas serios și el solicită responsabilitate și mult noroc”, a mărturisit mama Verei.

Aceasta a mai subliniat că pe ginerii săi îi consideră drept niște feciori: „Spun mereu că am patru fiice, patru feciori și șapte nepoți, pentru că soții fiicelor mele sunt și ei copiii mei, îi iubesc foarte mult și mă mândresc cu ei, de parcă mi-ar fi fii. Eu însămi sunt impresionată de faptul că două fiice ale mele au devenit personalități despre care se scrie și se vorbește. Verei i-am urat mereu să fie în centrul atenției, pentru ca să fie admirată de toată lumea.”

Menționăm, de asemenea, că recent, fiica mai mare a Verei Brejneva a făcut mai multe mărturisiri legate de situația din familia lor, dinaintea, dar și de după căsătoria mamei. Aceasta a spus că este obișnuită să crească cu bunica și să nu-și aibă alături mama în mai multe momente imprtante ale vieții.

Foto: Ask.fm, telegraf.com.ua

Distribuie articolul: