Catastrofa aviatică din peninsula Sinai, care nu a lăsat niciun supraviețuitor din cei 224 de oameni aflați la bord, a sensibilizat și vedetele din Rusia. Acestea se arată solidare cu rudele persoanelor care și-au pierdut viața, împărtășind condoleanțe pe conturile lor de pe rețelele sociale.  

Vera Brejneva: „Atunci când zbori de 4-6 ori în fiecare săptămână, practic uiți că acestea sunt doar niște mașini cu aripi și ele nu te pot salva de la moarte. Nimeni nu știe ce ne așteaptă mâine. Există doar azi. Și doar asta contează. Trăiți din plin în fiecare zi. Oricâte zile v-ar fi dat să trăiți. Condoleanțe rudelor și apropiaților. Să aveți putere să suportați această pierdere.”

wef

 

Kseniya Sobchak: „O tragedie enormă. Condoleanțe cu toți apropiații celor decedați. Precum țineți minte, am zburat și eu zilele trecute spre Egipt, cu o navă de groază a companiei din Orenburg. Zburam și mă certam pe mine însămi, pentru că e groaznic să zbori cu o companie aviatică neclară. Niciodată nu știi unde și când te întâlnești cu soarta, însă trebuie să ne asigurăm mereu, cât de mult putem, cu rute ale companiilor aviatice verificate. Îmi pară foarte rău de oameni. Orașul meu natal, sunt cu tine astăzi!”

gwe

Irina Hakamada: „Doliu, scârbă. Nu voi scrie nimic astăzi…”

Filipp Kirkorov: „Dragi prieteni. Concertul lui Danil Kozlovski, care trebuia să aibă loc la Voronej pe 1 noiembrie, este amânat, în legătură cu evenimentul tragic. În dimineața zilei de 31 octombrie, un avion rusesc care zbura din Sharm el-Sheikh în Sankt Petersburg, s-a prăbușit deasupra peninsulei Sinai. La bordul său se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului.”

wef

 

Garik Kharlamov: „În legătură cu tragedia legată de prăbușirea avionului A321, nu mă văd în puteri și dorințe de a participa la concertul Krokus, de astăzi. Cred că prietenii și colegii mei, dar și organizatorii și spectatorii care au cumpărat bilete, vor înțelege și vor lua decizia de a-l amâna pentru o altă dată. Vă mulțumesc.”

Pavel Volya: „Concertul de azi de la Voronej se amână pentru 29 noiembrie. Nu ne arde a râs astăzi. Am ieșit pe scenă și am anunțat amânarea. Fără nicio comandă, 2000 de oameni s-au ridicat în picioare și au tăcut timp de un minut. Vă mulțumesc, oameni, pentru că sunteți oameni. Condoleanțe tuturor rudelor.”

GRE

 

Nikolay Baskov: „224 de morți! Nu există cuvinte pentru această tragedie groaznică! Vreau să-mi exprim condoleanțele pentru rudele și apropiații celor decedați.”

;uio

Alsou: „E interzis să uităm și imposibil să întoarcem totul înapoi. Rămâne mereu aceeași întrebare: De ce și pentru ce? Toate gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre victimele catastrofei groaznice și familiile lor. ”

tr

 

Anfisa Chekhova: „Nu există cuvinte. Din toată inima trimit condoleanțe rudelor și apropiaților celor decedați. E strașnic, inexplicabil și dureros.”

rt

 

ș.a.

Foto: Instagram, defendingrussia.ru

Distribuie articolul: