Hydrafacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internaționale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton și rămâne a fi una dintre cele mai faimoase proceduri în rândul vedetelor internaționale. Artiste și influence-eri de la noi l-au încercat deja și sunt încântate de rezultate.

Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină într-un singur timp curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. În rezultat obținem o piele curată, frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare.

Salonul Daria Room îți recomandă cu încredere Hydrafacial. Este vorba despre un tratament revoluţionar ideal. Se potriveşte oricărui tip de ten şi te scapă de cele mai vizibile probleme începând cu prima şedinţă.

Imaginează-ţi o procedură care durează mai puțin de oră şi include tot ce este mai bun dintr-un tratament facial clasic, dar cu tehnologia secolului XXI şi câteva beneficii în plus.

În doar 30 de minute, are loc:
– curăţarea şi exfolierea tenului, prin care stratul de celule moarte este îndepărtat
– peeling blând care ajută ca impurităţile să se elimine din pori fără a crea iritaţii
– extracţia, pentru care se foloseşte tehnologia aspiraţiei automate: fără semne, fără sângerare, fără inflamaţii
– hidratare cu antioxidanţi şi acid hialuronic
– protecţie îndelungată pentru tenul tău şi tratarea cu terapia LED Light

Cu ajutorul aparatului Hydrafacial se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți. Se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă. Această procedură este indicată tuturor tipurilor de ten. Vedete de la noi precum Corina Țepeș, Cristina Moldovanu, Ana-Irina Petrea sau Rodica Rusu au incercat deja procedura și sunt foarte încântate de rezultate.

 

Mai multe detalii poți afla pe pagina de Facebook a salonului Daria Room

sau suna la numărul de telefon: 0797 90 807

P