Recent Vasile Macovei a lansat un nou clip fierbinte de vară. Și-a lăsat corpul bine lucrat la vedere și a avut și o parteneră pe măsură. Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015. După lansarea clipului s-a speculat că între interpret și frumoasa brunetă s-ar fi ivit o idilă, mai ales acum, când se discuta intens că Vasile s-a despărțit de soția lui, cu care are doi copii. 

Vezi și: Vasile Macovei a lansat videoclipul melodiei ”Niña”! Acesta apare în ipostaze fierbinți alături de Miss Moldova 2015 (Video)

Interpretul a fost invitat la Dora Show, unde a clarificat zvonurile despre relația cu Anastasia Iacub.

„Suntem prieteni. Nu ne cunoșteam, dar când a venit ideea de a se filma ea în videoclip am sunat-o, cam greu am data de ea, pentru că nu răspunde nici la telefon, nici la mesaje. După care a răspuns  i-am prezentat piesa și i-a plăcut.”

Cât despre suma pe care a trebuie să o scoată din buzunar pentru ca Miss Moldova 2015 să apară în videoclipul lui, Vasile a spus: „Nu o să spus o sumă anumită, pentru că noi suntem prieteni, noi ne-am înțeles și ea acceptat ceea ce i-am propus eu.” 

Artistul a fost contactat de EA.md și întrebat dacă este adevărat ca s-a separat de soția sa. Vasile ne-a declarat: „Acest subiect este unul sensibil în acest moment, așa că nu pot sa fac prea multe declarații, pentru a nu-i afecta pe cei apropiați. Tot ce pot sa spun este că de câteva luni nu mai locuiesc în Istanbul. M-am mutat la Chișinău, mai ales pentru că am mult de muncă pentru cariera mea muzicală.”

Vezi și: Vasile Macovei a postat prima imagine cu fiul său mai mic! Vezi cât de dulce e băiețelul

Distribuie articolul: