Creatoarea de modă, Alina Bradu a cucerit publicul de la Moldova Fashion Days cu o colecție demnă de un podium internațional. Acest fapt i-a adus și un premiu special oferit de partenerii evenimentului, dar și gazda acestuia, compania GBS. Performanța a încununat munca Alinei de a prezenta cea mai inedită colecție din prima zi din cadrul Moldova Fashion Days, sezonul toamnă – iarnă 2018-2019.

Este o premieră pentru acest brand, dar și pentru prezentările de modă din țara noastră. Nicolae Necrasov, directorul GBS a fost cel care a înmânat distincția Alinei.

Pentru sezonul rece 2018-2019, Alina recomandă rochiile cu spirit liber, păstrând influențele etno, dar adaptate lumii contemporane. Designerul a mizat pe stofe fluide, detalii transparente și culori ce inspiră eleganța femeii. Ivory, alb, roz pal, maro deschis sau grej sunt nuanțele ce domină în noua colecție, dar accentuează și spiritul fin al celei care poartă ținutele semnate Alina Bradu, cu genereicul „IA Păpădia”.

Ținutele au fost presurate cu păpădii, nu s-au omis inserțiile de dantelă, mătase, elemente diafane, spiritul modei tradiționale în tandem cu cel modern. Rochiile din acest sezon reprezintă un manifest al creației autohtone ce transmit un mesaj clar: să nu ne uităm valorile și tradițiile indiferent de faptul că trăim într-o eră a modei ce trece prin procese de transformare foarte rapide.

P