Avem tot mai puțin timp liber, un program tot mai încărcat, iar timpul petrecut cu copii este foarte prețios. Ca părinți, înțelegem foarte bine că doar programul grădiniței obișnuite nu este suficient pentru a pregăti copilul nostru de viitorul care pune accent pe creativitate, inovație și diversitate. O nouă grădiniță privată care își deschide larg ușile în capitală vine cu soluția, astfel încât cei micuți să se dezvolte conform nevoilor lor pentru viitor, iar părinților să le rămână tot mai mult timp pentru activități creative în familie.

„Kiddo Club a apărut anume ca soluția acestei dileme, oferind în cadrul programului grădiniței acele activități de care are nevoie copilul de azi pentru a fi omul de succes de mâine. Aici punem accent pe crearea abilității de învățare, de punere a întrebărilor și căutare a răspunsurilor. Kiddo Club vine în sprijinul părinților care își doresc o dezvoltare armonioasă și multilaterală a copiilor”, ne-au declarat reprezentanții instituției private.

Cadrul grădiniței oferă copilului posibilitatea de a explora, a învăța și a se dezvolta. Programul Kiddo Club include activități artistice, cum ar fi pictura, sculptura în lut, muzică, dans, cât și o gama variată de activități de dezvoltare cognitivă: arta vorbirii, limba engleza, ore de teatru, lecții de șah. Relaxarea este la fel de importantă la vârste timpurii, iată de ce printre activitățile zilnice, copiii au la dispoziție 2 terenuri de joacă în aer liber, terenul închis de joacă, cât și masajul pentru copii care este inclus în program.

„Toți acești specialiști din exterior, cu experiența lor vastă, programe variate și adaptate, împreună cu personalul de la Kiddo Club, vor ajuta părinții în misiunea lor de a crește și a educa frumos un om. Acesta este și scopul instituției noastre”, mai declară administrația Kiddo Club.

Pe 26 ianuarie, de la ora 11:00 la 14:00, fiți oaspeții Kiddo Club la petrecerea de ZIUA UȘILOR DESCHISE, pe adresa: or. Codru, str. Jubiliară 23 B. 

Telefon de contact: + 373 60582737

Kiddoclub.md

P

Distribuie articolul: