Un tânăr din Republica Moldova i-a lăsat fără comentarii pe jurații show-ului televizat „Chefi la cuțite”. Acesta le-a povestit cum vânează animale pe care ulterior le jupoaie și le spintecă pentru a le studia anatomia, menționează AGORA.md. „Am o armă pneumatică și vânez animale, iepuri, păsări de baltă”, și-a început povestea tânărul ajuns în fața juraților.

„Dacă câinii prindeau o pisică le dădeam voie să se joace cu ea. Fiid foarte enervat că pisicile intrau la noi în gospodărie și stricau tot pe acolo, le trăgeam o mamă de bătaie, după care le jupuiam și le dădeam foc, ca să nu polueze aerul”, a declarat Vasile.

Bărbatul le-a mai spus juraților cum își lăsa propii câini să-i omoare pe cei maidanezi, iar atunci când i-a murit patrupedul a fost singurul pe care l-a îngropat.

„Când ți-a murit câinele tău, ai fost trist și supărat. Dar cu restul ce-ai avut? Nu erau tot animale? Vânătoarea pot sî o înțeleg, se face cu un anumit scop și organizat sau se face de foame, dar ce ai făcut tu, nu pot să înțeleg. Omul e psihopat”, a declarat unul dintre jurați.

În final acesta nu a fost votat de juriu să-și continue evoluția în concurs și a plecat acasă.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: