Un imam din Uganda s-a căsătorit recent, însă nu i-a trecut prin minte că proaspăta lui soție e de fapt… bărbat. Șocanta descoperire s-a întâmplat abia la două săptămâni după nuntă, după ce „mireasa” a furat un televizor și câteva haine din casa unui vecin, scrie wowbizz.ro 

Polițiștii ugandezi au descoperit că soția imamului e autoarea furturilor și au arestat-o pentru a continua cercetările.

„Mireasa”, care se numea Swabullah Nabukeera, a fost băgată într-o celulă, însă nu înainte de a i se face o percheziție corporală. Acela a fost momentul în care s-a descoperit că femeia… nu e de fapt femeie.

După descoperirea care i-a lăsat pe toți muți de uimire, au urmat audierile, la care soția imamului a recunoscut că, de fapt, este un tânăr de 19 ani, pe nume Richard Tumushabe. Băiatul a mai mărturisit și că s-a căsătorit cu imamul pentru a-i lua toată averea.

Cel mai șocat de toată situația a fost chiar imamul, care nu se aștepta ca după fericirea de după nuntă, să cadă un asemenea necaz pe capul lui. El a mai spus că în cele două săptămâni de la oficializarea mariajului, nu a întreținut niciun fel de relație intimă cu „soția” lui, deoarecea ea refuza.

Pentru faptele sale, tânărul, care s-a dat drept femeie, va rămâne arestat până pe 24 ianuarie. După această dată, el va fi dus în fața unui judecător, potrivit ziarului ugandez Monitor. Imamul nu a scăpat doar cu șocul, pentru că și el are de plătit. El a fost suspendat din funcția pe care o are de 3 ani la moschee. „Masura e necesară pentru a păstra integritatea credinţei”, a declarat șeicul Isa Busuulwa, conducatorul moscheii unde era angajat imamul.

Distribuie articolul: