Una dintre cele mai iubite și ascultate interprete de muzică populară de la noi, Adriana Ochișanu, dă un concert de zile mari la Palatul Național din Chișinău. Invitați de marcă, piesele care au consacrat-o și 2 seri pe care artista declară că le-a așteptat tocmai 4 ani de zile. Bilete Online pe iTicket.md.

De ziua ei, Adriana Ochișanu va cânta pentru publicul care o adoră și o ascultă la bis. Una dintre cele mai populare interprete moldovence din România și acasă aduce publicului drag două seri de concerte extraordinare cu invitați de marcă de pe ambele maluri ale Prutului.

Anul acesta, pe 18 martie, artista împlinește 42 de ani, pe care îi marchează pe scenă și peste 3 decenii de carieră muzicală. Frumoasa interpretă de muzică populară, muzica etno-folclorică și muzica ușoară, Adriana Ochișanu, va fi protagonista a două concerte grandioase alături de Orchestra „Fluieraș”, condusă magistral de Frații Stefăneț, EthnoRepublic și Ansamblul de Dansuri Populare „Fluieraș”, condus de Iurie Bivol.

Artista promite același spectacol în fiecare seară. „E un concert așteptat de 4 ani!”, menționează interpreta.

Invitați speciali în premieră: Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani. Cu participarea extraordinară a lui Pepe! 18 și 19 martie, ora 19:00 va fi cel mai frumos concert al Primăverii la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău.