Dacă tendințele vestimentare la care trebuie să renunțăm, odată cu venirea toamnei, ne sunt arhicunoscute de când lumea, tendințele de beauty de care eram mai mult decât dependente și îndrăgostite în zilele lungi și calde de vară și de care, din păcate, trebuie să ne despărțim nu ne sunt atât de familiare. Află mai jos care sunt tendințele de înfrumețare de care trebuie să te descotorosești.

Pleoapele Glossy

Un trend de beauty care a făcut ravagii în vara 2018 pe întreg mapamondul – de la catwalk, la evenimente oficiale, petreceri elegante și până la street style. Pleoapele Glossy au fost alegerea perfectă de makeup pentru un look absolut impecabil în zilele fierbinți de care ne-am despărțit cu atâta durere în suflet, fie că alegeam o nuanță neutră sau una neon. Cu toate acestea, spre final de vară caniculară, oricât de îndrăgostite am fi fost de aspecul lor trebuie să renunțăm, fără pic de regret, la pleoapele glossy, cel puțin până la înmugurirea primilor copaci.

Wet Look 

Wet Look-ul trebuie să dispară urgent odată cu scăderea temperaturii în termometre. Nu era nimic mai ușor vara decât să ieși din baie, să folosești puțin produs de stilizare a părului – fie el clasicul fixativ, spumă de păr, gel, ceară sau cremă modelatoare -, să îți piepteni rapid părul pe spate și să fii gata de plecare. Ei bine, s-a instalat frigul și lucrurile nu mai pot sta așa de acum înainte. Wet look și temperaturile joase nu e un tablou plăcut la vedere! Ce părea frumos vara, toamna poate fi interpretat drept neîngrijit.

 

Rujul Mat 

Rujurile mate (fie că vorbim de cele solide, lichide, sub formă de roll on, de gel aplicat cu burețel sau chiar și de cele marker) au devenit, de aproximativ trei sezoane, cele mai bune prietene ale femeilor din întreaga lume. Datorită alcoolului din componență, care le face să se usuce foarte repede pe buze, ca o ștampilă, și a faptului că vin, de obicei, în nuanțe care nu se îndepărtează foarte mult de culoarea naturală a buzelor. Cu toate acestea, cam de la finalul lunii septembrie, le spunem și lor „pe curând, ne vedem la primăvară”, pentru a face loc nuanțelor bogate și cu personalitate pe care ni le aduce în dar toamna.

SURSA: Divahair.ro