Andreea Antonescu și Andreea Bălan s reunesc după aproape două decenii. Fetele lansează o piesă nou, intitulată „Reset la inimă.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor cânta din nou împreună, după ce au renunțat să mai apară sub titulatura André, la începutul anilor 2000. Fiecare dintre cele două și-a construit o carieră solo, păstrând în acest timp o relație de prietenie, notează alistmagazine.ro, Ba chiar mai mult, Andreea Bălan i-a botezat fetița Andreei Antonescu.

Andre

Fanii lor au tot sperat să le revadă împreună pe cele două Andree și iată că visul lor devine realitate, pentru că trupa André se va reuni, odată cu lansarea unui nou single, „Reset la inimă”, ce va fi lansat pe 9 iulie.

Anunțul a fost făcut de Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram, unde a scris „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele

„André reprezinta copilăria și din adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și, de data aceasta, să facem ceea ce ne dorim noi doup. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul nostru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, declară Andreea Bălan.

 „Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață! Au fost cei mai intenși ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus! Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare, încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa Andre. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2”, adaugă Andreea Antonescu.

Trupa s-a înființat în 1999, când a lansat single-ul „Liberă la mare” și, odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André.

Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1 500 000 de de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România. Trupa s-a destrămat în 2001, asta deși succesul grupului este considerat ca fiind cel mai mare din istoria muzicii românești.

SURSA

Distribuie articolul: