Pentru Cornelia și Marcel Ștefăneț, ziua de ieri a avut o însemnătate aparte. Artiștii au sărbătorit trei ani de la venirea pe lume a fiicei lor, Alexandra, cea care pe parcursul zilei a primit zeci de mesaje de felicitare și daruri din partea celor dragi.

Chiar de la primele ore ale dimineții, fericita mămică a avut grijă să-i dedice Sănduței un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare:

„Trei ani de când ai apărut ca un Soare în viața noastră și de atunci o luminezi necontenit. Fetița noastră iubită, ai deja 3 anișori. Doamne cum trec anii… Mami și Tati te iubesc, dragă Alexandra și tot ce ne dorim noi e să fii sănătoasă. De toate celelalte ne vom preocupa noi. La mulți ani, Sănduța”, a scris interpreta pe Facebook.

20106651_1258120124297305_947536710014120980_n

Citește și: Cornelia Ștefăneț, într-o ședință foto cuceritoare alături de fetița ei! (FOTO)

Micuța omagiată a avut parte și de o petrecere, acolo unde au venit să-i ureze un gând bun prieteni și rude. Surpriza cea mare a fost atunci când Alexandra a primit un tort personalizat, creat de Aliona Baciu. Desertul a fost unul de vară, decorat cu flori și buburuze, cele care au atras-o în special pe sărbătorită.

La mulți ani, mică prințesă! Să crești mare și să îți bucuri părinții în fiecare zi!