Maia Sandu a fost investită în funcția pe prim-ministră pe 8 iunie. Deși a trecut o perioadă scurtă de timp de atunci, politiciana a reușit să participe la mai multe întâlniri oficiale peste hotare cu lideri importanți. 

1. Cea mai recentă apariție a fost cea pe care a avut-o cu cancelarul german, Angela Merkel. Maia Sandu a purtat o rochie din dantelă până la genunchi bleumarin, asortată cu un sacou în aceeași nuanță. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto.

2. La întâlnirea cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski,  prim-ministra a optat pentru o rochie gri cu o croială tip creion. Și de această dată a purtat  pantofi clasici cu toc.

3. O altă apariție elegantă bifată de Maia Sandu a fost cea cu Ruben Atoyan șeful misiunii FMI în Republica Moldova. De această dată politiciana a purtat un costum compus din sacou și pantaloni creion cu dungi verticale pe lateral, ce ne amintește de stilul Victoriei Beckham. Pe sub sacou a ales o bluză albastră, care s-a asortat cu pantofii.

Bonus: O apariție pe care vrem să o menționăm este cea de ziua comemorării victimilor deportărilor regimului comunist, când prim-ministra  a îmbrăcat o ie superbă asortată cu o fustă croială tip A și o pereche de sandale cu toc gros.

Ce ținută v-a plăcut cel mai mult?