Prima duminică a iernii adună, de 19 ani încoace, moldoveni de toate ideile și din toate părțile pentru un eveniment frumos – cel mai important Târg de caritate al anului. Evenimentul, organizat de Clubul Internaţional al Femeilor, a adunat sute de oameni, oferindu-le numeroase surprize vizitatorilor, iar fondurile adunate vor fi direcţionate către trei instituţii sociale din republică.

Spaţiul Târgului de caritate era asemenea unui furnicar: standuri asaltate de vizitatori şi artişti amatori. Standul ţării noastre era amenajat ca o Casă Mare, împodobită pentru oaspeţi dragi. De acest lucru s-au îngrijit femeile de afaceri din Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.

_MG_3575-14

_MG_3577-15

_MG_3585-19

Ambasada Statului Qatar participă pentru a doua oară la Târg. Originalitatea obiectelor de artizanat a fost completată de posibilitatea vizitatorilor de a se înfrumuseţa într-un mod inedit.

_MG_3561-4

_MG_3563-1

_MG_3568-9

Printre atracţiile Târgului sunt şi mărfurile din China: ceai verde cu iasomie, mărgele din perle, mătăsuri, jucării şi sache. Atraşi de marea diversitate, vizitatorii au procurat daruri pentru sărbărori.

Fondurile adunate la Târgul de Crăciun vor fi direcţionate spre Centrul Phoenix pentru persoane cu nevoi speciale din Râşcani, Asociaţia Debra-Moldova şi Orfelinatul din Străşeni.

Vedeți mai jos o galerie foto cu mai multe standuri ale țărilor participante.

Foto: Ellene Mocrii

Sursa: TRM.md