Perioada sarcinii este cea mai frumoasă din viața unui femei. Viitoarele mămici trăiesc sentimente deosebite și schimbări atât fizice cât și emoționale. 

Pe măsură ce burtica crește, hainele din garderobă nu ne mai vin sau poate nu mai sunt potrivite pentru o graviduță. Dacă unele femeie optează pentru haine largi și comode, unele nu părăsesc zona sexy pe care au adoptat-o înainte de a fi gravide.

În lumea mondenă de la noi avem câteva viitoare mămici, așa că am selectat câteva ținute pe care le adoptă poate te vor inspira și pe tine.

Xenia Deli 

Superba moldoveancă nu renunță la rochiile mulate sau la tocuri nici în perioada sarcinii. Trebuie să recunoaștem că arată fabulos. Nu a adăugat foarte multe kilograme, iar rochiile mulate îi vin perfect. Aceste rochii pot fi și comode întrucât sunt făcute dintr-o stofă elastică și ușoară.

Nici ținutele colorate sau pantalonii scurți nu lipsesc din garderoba Xeniei.

Gloria Gorceag este o graviduță activă care filmează pentru emisiunea sa chiar și ultimul trimestru de sarcină. Atunci când apare pe ecran alege rochii elegante și largi în care să se simtă comod și la fel face și în viața de zi cu zi. Sarcina o prinde foarte bine, iar look-urile alese o fac o graviduță foarte simpatică.

Doina Strana este îndrăgostită de rochii și hainele colorate și nu a renunțat la ele nici acum. Adoră rochiile mulate cât și cele mai largi.

Dacă credeai că este greu să îmbraci o salopetă sexy când ai burtică, iată că Doina ne demonstrează că se poate.

Elena Ozun arată impecabil și asta datorită antrenamentelor la care nu renunță nici acum. Elena este adepta rochiilor mai largi care o fac să se simtă în largul său. La evenimente la speciale nu renunță la tocuri.

Distribuie articolul: