Michael Jackson conduce topul artiștilor cu cele mai mari încasări după moarte pentru al 7-lea an la rând. Șosetele purtate de acesta când a făcut primul Moonwalk sunt licitate cu 2 milioane de dolari!

Michael Jackson a fost, este și va rămâne unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, menționează Adpm.ro. Chiar cel mai mare ar îndrăzni să spună unii. Dacă în urmă cu ceva vreme aflam că Michael conduce, pentru al 7-lea an la rând, topul artiștilor cu cele mai mari încasări după moarte, iată că acum șosetele purtate de el când a făcut primul Moonwalk au fost scoase la licitație contra sumei de 2 milioane de dolari.

Foto: CNN

Au trecut 35 de ani de când Michael Jackson a prezentat pentru prima oară mișcarea legendara Moonwalk pe o scenă. Iar șosetele cu cristale făcute la comandă pe care le-a purtat atunci, în anul 1983, în cadrul evenimentului „Motown 25: Yesterday, Today, Forever”, sunt scoase acum la licitație.

Suma contra căreia se estimează că șosetele vor fi vândute se ridică la 2 milioane de dolari, iar licitația va începe pe data de 13 noiembrie pe platforma online Gotta Have Rock and Roll, iar prețul de start este de 100.000 de dolari.

Sursa: Adpm.ro

Vezi și: Patru rochii iconice purtate de Marilyn Monroe, vândute cu peste 600.000 de dolari (Foto)

Distribuie articolul: