A devenit provocator statul acasă inclusiv din perspectiva diversificării alimentației. Ne dorim să consumăm mereu alimente proaspete, dar și sănătoase. Casa Rinaldi vă propune mai jos o rețetă foarte simplă, dar și foarte sănătoasă, cu paste din făină de porumb și orez Penne cu pesto Genovese, sepie și roșii uscate – un adevărat deliciu.

Ingrediente:

  • 320 gr de Paste de porumb și orez fără gluten Casa Rinaldi;
  • 300 gr Pesto Genovese în ulei de măsline Casa Rinaldi;
  • 280 gr de salată de Fructe de mare în ulei de floarea soarelui Casa Rinaldi;
  • 200 gr de roșii uscate în ulei vegetal Casa Rinaldi.

Modul de preparare:

  1. Se măruntesc fructele de mare și se taie feli roșiile uscate.
  2. Într-o tigaie se încălzește pesto, se adaugă fructele de mare și roșiile uscate
  3. Se gătesc pastele în apă sărată și clocotită pentru timpul indicat pe ambalaj.
  4. Se scurg pastele și se adaugă în tigaia cu sos și se amestecă.

Totul e gata ca voi să savurați o cină cu familia sau prietenii fără multe calorii, dar plină de savoare! Asta numai grație pasiunii cu care gătiți și a ingredientelor de calitate de la Casa Rinaldi.

Poftă bună!

P