Scuarul Palatului Culturii din Iași a devenit neîncăpător pentru miile de spectatori sosiți să admire unul dintre cele mai așteptate spectacole din Anul Centenarului Marii Uniri. Turneul „La Frați nu se pun hotare” al interpretului basarabean Ion Paladi, alături de Orchestra „Lăutarii” a ajuns la Iași, unde a lăsat publicul să aplaude îndelung.

Ziua Universală a Iei, 24 iunie, nu a trecut întâmplător la Iași, acolo unde cei mai iubiți dintre interpreții de folclor de pe ambele maluri de Prut și-au dat întâlnire pe aceeași scenă. Vinovatul este Ion Paladi care a continuat astfel turneul lansat cu ocazia „Centenarului Marii Uniri” sub genericul „La Frați nu se pun hotare”.

„Dragii mei prieteni, fani, public, care ați fost aseară la spectacolul de la Iași „La frați nu se pun hotare”  ați fost minunați🤗 Vă mulțumesc din suflet că ați fost într-un număr atît de mare – 3️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ de oameni 🤗

Vreau să aduc mulțumiri Primăriei Municipiului Iași și în special Domnului Primar – Mihai Chirica, D-lui Vasile Miron și Alina Cepoi pentru susținere!
Vreau să mulțumesc din suflet Maestrului Nicolae Botgros, nașului meu Corneliu Botgros și celei mai bune Orchestre – Orchestra Națională de muzică populară din Chișinău “LĂUTARII”.
Un mare mulțumesc, Doamnei Lidia Panfil care a realizat cea mai frumoasă regie alături de Elena Guțu și a impresionat publicul pînă la lacrimi!
Mulțumesc:
Regizor video – Butnaru Oleg, Ina Butnaru
Regizor de sunet – Ion Cațer și Marin Borș
Regizor de lumini – Ștefan Ivasico
Video proiecție grafică – Sergiu Lucic
Video proiecție – Valentin Rotaru
Dansatorilor de la Chișinău, Focșani și Iași – Coregraf Iurie Bivol
Fotograf – Ion Buga
Mulțumesc – Xenia Efros

Conceptul turneului „La frați nu se pun hotare” aparține celei mai bune case de discuri și companii de organizări de evenimente – Sens Music și Sens Music Production – Director Vlad Costandoi!”, a notat pe pagina sa oficială interpretul basarabean.

Precizăm că un spectacol similar a avut loc la începutul lunii februarie la Chișinău, a continuat pe 27 martie la București, iar turneul „La Frați nu se pun hotare” va merge cu spectacole deosebite în alte orașe din România, dar și în mai multe capitale europene.

Vezi și: Premieră pe scena Palatului Național! Ion Paladi a susținut un concert grandios (Foto)