Cristina Mastac-Comerzan, una dintre administratoarele grupului Ask a MOM și cea care are grijă de donațiile ShoeBoxMoldova face publice totalurile campanie, după sărbători. S-au adunat mii de daruri și donații, pe care Cristina și echipa Ask a MOM le-au împărțit în localități din 10 raioane ale țării. După absolut fiecare „escapadă”, Cristina prezenta pe pagina de campanie și un mic raport foto, de cele mai multe ori extrem de trist, însă plin de bucuria și lumina din ochii copiilor care au primit darurile așteptate atât de mult.

„4780🎅🏼🎁🎄❤️
A fost odată o cutie. Locuia într-o încăpere sură, uitată de toți. Până ai deschis TU ușa!
Și ai pus în ea lumină din lumină sufletului tău, și bunătate din bunatatea casei tale și ai daruit-o unui copil care are atât de mult nevoie de a nu fi uitat❤️
Nu, nu e o simpla cutie. E o raza de lumină🙏”, scrie în postarea sa Cristina Mastac-Comerzan.

„Eu nu știu câți km am făcut în aceste 50 de zile… Și nici câtă benzină am ars…
Unica cifră importantă din acest mesaj este: 4780!
4780 de copii au primit în casa lor cutiile voastre pline de magia spiritului de Craciun!
33 sate din 10 raioane, 4 secții de spital, 2 centre de plasament! Am ținut să ajungem anume acasă la fiecare, cu toate ca ar fi fost de mii de ori mai ușor să îi adunăm pe la primării… pentru că așa ne-am asigurat că ajungem la cele mai grele cazuri și am ținut să vă arătăm realitatea vieții a 4780 de copiii așa cum este ea – cu podele de beton, sau direct pe pamânt, cu sticle de plastic puse pe foc, cu peliculă în loc de ferestre, cu ochii triști, cărora cu greu le vine să creadă că darul e chiar al lor.
O campanie pe cât de frumoasă, pe atât de tristă… Tristă pentru ca am realizat ca 4780 e enorm de mult… și în același timp nu suficient pentru a-i acoperi pe toți 😞”, menționează Cristina.

„Un mega, mare mulțumesc tuturor celor implicați în campanie: donatorilor, organizatorilor❤️, voluntarilor care au adunat cutiile în toate țările Europei și chiar și peste ocean, transportatorilor, tuturor celor care au ajutat la căratul cutiilor 🤪, celor care au mers prin sate din timpul lor și al familiilor lor❤️, celor care au donat, care s-au bucurat, care au trăit aceste momente alături de noi 🙏🙏🙏 și desigur soțului meu pentru ca încă nu m-a alungat de acasă😜🙏 Vă ador!”, a transmis Cristina.

„Și pentru ca o campanie de Crăciun să fie cu adevărat valoroasă, vă rog, nu îi uitați după sărbători… Nu lăsați lumina din inimioarele lor să se stingă. Haideți să le arătăm că nu sunt uitați, ci sunt iubiți și că ne pasă de viitorul lor❤️ Să îi punem pe picioare, să îi îndrumăm și apoi să îi urmărim cum înfloresc! Puteți urmări restul pozelor din campanie pe ShoeBoxMoldova, iar pe acest proiect puteți urmări și susține cazurile cele mai grele alese în urma campaniei. Împreună schimbăm destine❤️”, a adăugat în final Cristina Mastac-Comerzan.