Fericirea iubește liniștea! Acesta este principiul după care artistul din Rusia se conduce în ultimii ani, atunci când vine vorba despre viata personală.

Zilele trecute, Serghei Lazarev a dezvăluit într-un interviu de suflet, în cadrul emisiunii „Secret na milion”, moderate de buna sa prietenă și fosta sa iubită, Lera Kudreavtseva că în afară de băiețelul său acesta mai are un copil. Artistul are o fetiță minunată, despre existența căreia au apărut zvonuri încă șase luni în urmă, dar nu au fost niciodată confirmate. Fiind întrebat despre ea, interpretul glumea de fiecare dată: „Voi jurnaliștii știți mai bine decât mine ce se întâmplă în viața unui artist”.

Micuța se numește Anna și recent a împlinit un anișor.

Seghei a povestit că Anna, care recent a împlinit un anișor, s-a născut cântărind 3700 grame și având 52 de centimentri înălțime. El a mai dezvăluit că nu a fost prezent în sala de naștere, dar la externarea din maternitate a mers cu frățiorul ei mai mare, Nichita. Artistul a declarat că copiii săi sunt 100% frate și soră, acest lucru însemnând că ovulele pentru fertilizare în vitro au fost preluate de la același donator. Mamele surogat au fost, însă, diferite.

„Luminițele mele! Dragostea mea necondiționată! Acum pot striga tare și îndrăzneț, lumii întregi – Nichitușca și Aniutca, vă iubesc enorm, copiii mei!”, a scris ulterior Serghei pe rețelele sociale.

„Acum când ea face primii pași este tot mai greu să țin în secret existența ei. Nu mai doresc să o fac. Pot respira cu ușurință, să mă bucur și să-mi împărtășesc fericirea”, s-a destăinuit interpretul.

Serghei Lazarev a ținut în secret și faptul că avea un băiat, acest lucru a durat doi ani.

Sursa foto: Instagram.com