Îți vine să crezi că Salma Hayek a împlinit luna trecută 53 de ani? Așa-i că arată de 30?! Pe actriță o știe toată lumea, o femeie minionă, cu un păr lung și negru și forme apetisante.Totuși, actrița a simțit nevoia de o schimbare.

Se pare că „moștenirea genetică” este secretul frumoasei artiste. La orice vârstă, ea a făcut furori în filmele în care a jucat. Cine nu și-o amintește alături de Antonio Banderas în Desperado?

Salma Hayek, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată acum actrița

Deși are doar 1,57, bruneta a devenit o femeie ce este extrem de ușor remarcată. Totuși, fanii ei au avut parte de o surpriză. Ea va juca alături de Ryan Reynolds în filmul The Hitmans Wifes Bodyguard, iar pentru acest rol Salma s-a vopsit blondă, menționează verdict.ro.

Chiar dacă lumea a văzut-o atât brunetă, cât și roșcată în filmul Like a Boss, actrița arată spectaculos cu părul blond. Poza în care aceasta își prezintă schimbarea de look a primit extrem de multe aprecieri și complimente, dovadă că artista este superbă orice ar alege în materie de coafuri.

La 53 de ani, aceasta are o siluetă de invidiat. Aceasta a dovedit faptul că arată foarte bine printr-o fotografie pe care a postat-o de ziua ei, în care poartă un costum de baie.

De multe ori, Salma, ce a fost binecuvântată cu un umor fabulos, glumește pe seama siluetei sale. Ea spune că se menține în formă datorită soțului ei milionar, pe care trebuie să îl păstreze alături de ea.

Salma este căsătorită cu Francois-Henri Pinault.

Sursa: Verdict.ro

Distribuie articolul: