Desemnat cel mai fericit arici din lume, Herbee  călătorește cu stăpâna sa peste tot și topește inimile admiratorilor de pe Instagram cu fotografiile lui adorabile.

Stăpâna lui Talitha Girnus postează pe Instagram, spre deliciul a milioane de oameni, o mulțime de poze cu Herbee, în cele mai amuzante și drăguțe ipostaze. Ariciul trăiește în Germania, dar până acum a călătorit în mai multe țări și este pe cale să devină unul dintre cei mai cunoscuți „petfluenceri” de pe Instagram, scrie Daily Mail.


Simpaticul animăluț are acum peste 1,5 milioane de admiratori pe rețeaua de socializare, grație posturilor amuzante în care este fotografiat de Talitha Girnus, din Wiesbaden.


Talitha a mai avut un arici, pe care l-a numit Mr. Pokee, și care a murit anul acesta. De atunci, Herbee a rămas „titularul” contului de Instagram, iar fotografiile în care zâmbește fac senzație în toată lumea.


„Oameni uimitori din toată lumea sunt inspirați să ne urmărească aventurile, în special pentru că le place mesajul nostru: dincolo de toate chestiile serioase care se întâmplă în lume în fiecare zi, Pokee și acum Herbee sunt aici ca să le dea un motiv pentru a zâmbi și a rămâne optimiști”, a scris Thalitha pe site-ul ei, mrpokee.com.

„Și dacă oamenii se întorc pe pagina noastră, vrem să le reamintim că nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că lumea e plină de magie și, în fond, nu-i un loc atât de rău”, a mai scris ea.

Sursa foto: eva.ro

Distribuie articolul: