Rochia din pernă sau pilowdress este un nou trend dat de mai multe fashioniste și vedete din străinătate. Pentru că stau acasă și le este dor să își creeze ținute stilate și să pozeze, acesteau au avut ideea ingenioasă de a-și face ținute deosebite chiar dacă își petrec toată ziua în pat. 

Pilowdress a devenit foarte rapid popular pe internet. Așa că nici vedetele de la noi nu au ezitat să îl încerce. Cea care a dat tonul este Lilu.

Prezentatoarea le-a provocat și pe umăritoarele sale să facă la fel. Astfel, au urmat Tatiana Spînu și Cătălina Carauș, dar și multe alte internaute.

View this post on Instagram

Colecția primăvară- vară 2020 😈😂

A post shared by Tatiana Spînu (@tatianaspinu) on

View this post on Instagram

⠀⠀🏡Pernă, pat, calculator, frigider și tot așa deja a 3 săptămână. ⠀ ⠀⠀Și știți, noi cei care #stamacasa suntem norocoși că avem acest "lux", chiar dacă mereu ne plângem că toate planurile noastre s-au schimbat. ⠀⠀Noi nu avem datoria de a pleca și a lupta pentru viața altora, cum o fac medicii zi de zi, într-o țară care nu are deloc grijă de cei care sunt în prima linie a bătăliei. ⠀ ⠀⠀Sau lucrătorii din magazine, pentru care lucrul a devin o luptă permanentă de a nu se infecta. ⠀⠀Și știți ce e cel mai strașnic, atitudinea oamenilor față de ei. ⠀⠀Frica a făcut, ca să se arată adevăratele fețe a unora, iar neputând să lupte cu emoțiile lor, ei le transmit oamenilor, care doar își îndeplinesc serviciu. ⠀ ⠀⠀❗Poate trebuie să fim mai buni, cel puțin să nu facem mai greu lucrul lor? ⠀ ⠀⠀p.s.: Mulțumesc @lilu.ojovan pentru ideea acestei poze

A post shared by 🇲🇩 moldoveanca ecologică (@ana_ecoblog) on

Foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: