Comedia trebuie tratată ca atare! Teatrul Național „Eugene Ionesco” anunţă pentru vineri, data de 31 mai, comedia „Arta conviețuirii’’, în regia lui Petru Vutcărău. Un spectacol care vă îndeamnă să revizuiți problemele ce țin de arta de a viețui împreună.

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Bilete găsiți pe iTicket.md

1 Iunie – #Feerie „Pasărea albastră”

„Vino sâmbătă, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor la Teatrul Național Eugene Ionesco să pornim în căutarea păsării albastre,  împreună cu frații Mytyl și Tyltyl care ne vor conduce pe un drum plin de aventuri, și cu multe obstacole. Călătorind în spațiu și în timp, vom vizita trecutul și viitorul, vom ajunge în țări fantastice și pline de vise”, spun cei de la Teatrul Ionesco.

Spectacolul relatează istoria a doi frați, Mytyl și Tyltyl, care pornesc în căutarea fericirii. Calea lor e periculoasă si plină de aventuri. Frații reușesc să înfrunte multe obstacole, călătorind nu doar în spațiu, ci și în timp. Ei vizitează trecutul și viitorul; ajung  în țări fantastice și pline de vise. Prin prisma acestei Istorii ve-ți cunoaște cum trebuie să vă acceptați și să vă descoperiți pe voi înșivă, și cum să vă înțelegeți cu cei din jurul vostru. Vino să simți feeria scenei sâmbătă, 1 iunie, ora 18:30.

Bilete găsiți pe iTicket.md

După spectacol va avea loc o tombolă cu multe surprize, jucării și dulciuri din partea partenerilor noștri