Puțini știu că Mihai Budurin și aleasa inimii sale formează un cuplu de aproape 25 de ani, realizând împreună o familie nespus de frumoasă. Și mai puțini, însă, știu că Mihai și Angela se văd doar de câteva ori pe an, despărțiți fiind de o distanță de mii de kilometri. Kilometrii, însă, le amplifică și mai mult sentimentele.

Reporterii „Paparazzi” au fost acasă la Mihai Budurin exact în momentele în care Angela, soția sa, a revenit acasă. Mai mult decât, i-au surprins în fericitele momente în care găteau împreună.

De 10 ani, soții sunt separați de distanțe enorme, excepții fiin doar perioadele de vacanță. „Îmi plac clătitele și borșul roșu pe care îl face Angela. În lipsa ei, clătite nu am făcut, dar borș am făcut”, a comunicat interpretul, pentru sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, Angela Budurin muncește deja de un deceniu în Franța: „În primii 3 ani, mi-a fost foarte greu. Cum zice moldoveanul: plângeam prin cuvinte, dar am ținut piept. Știam că dacă m-am dus, trebuie să țin piept. 3 ani a fost greu, pe urmă a fost bine. Când sunt acasă, diminețile noastre se petrec în felul următor: cafeaua, tableta care arată ce s-a mai întâmplat în lume și discutăm.

Mihai Budurin a mai mărturisit, cu mâna pe inimă: „Soția ne alintă de fiecare dată cu parfumuri care nu se găsesc la noi. Recent, am fost din nou nași de cununie. Am zis DA și am mers la biserică și la cununia civilă. Nunta va fi la anul.”

Foto: Arhiva Personală

Sursa video: Paparazzi

Distribuie articolul: