Prințul Harry, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie au stat împreună la petrecerea organizată de Regină, de la Palatul Buckingham.

Prințul Harry continuă să-și îndeplinească atribuțiile regale, ajungând la petrecerea din grădina Palatului Buckingham îmbrăcat într-un costum negru, din trei piese, accesorizat cu o pălărie și o umbrelă. Ploaia nu i-a împiedicat pe membrii familiei regale să se bucure de petrecerea organizată în frumoasa grădină a Palatului.

Regina Elisabeta a II-a a arătat impecabil, ca întotdeauna de altfel, purtând o haină, o pălărie și o umbrelă, toate în aceeași nuanță de roz pal. Prințesa Eugenie a ales o rochie bej, cu pălărie și pantofi asortați, în timp ce sora ei, Prințesa Beatrice, a optat pentru un imprimeu floral și o pălărie de culoarea vișinei.

Cei responsabili de contul de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex au postat câteva detalii despre eveniment, menționând că petrecerile în grădină sunt o tradiție regală ce datează încă din anii 1860, din timpul domniei Reginei Victoria. În timpurile moderne, suveranul găzduiește patru petreceri în grădină pe an pentru a-și arăta recunoștința față de munca depusă de către invitați în comunitățile lor.

Printre cei prezenți la petrecerea de ieri s-au numărat persoane invitate de Ducele și Ducesa de Sussex, inclusiv reprezentanți ai organizațiilor African Parks, Invictus Games și mulți alții. Prințul William și Kate Middleton au lipsit de la eveniment, motivul fiind încă necunoscut, la fel și Meghan Markle, care se află în concediu de maternitate.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Detalii neașteptate despre cuplul Kate-William: „O trata mai degrabă ca pe o servitoare decât ca pe iubita lui”

Distribuie articolul: