Frumusețea este arta feminității, iar un accesoriu inedit oferă posibilitatea de a fi nu doar frumoasă, ci și originală. Laura Ignat este o tânără de la noi care a dezvoltat o pasiune pentru bijuteriile handmade ce cuceresc din prima!

Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea

Sociabilă și optimistă, așa am cunoscut-o pe Laura Ignat, o tânără cu un talent desăvârșit, care adoră să creeze bijuterii în timpul liber și recunoaște că acest hobby a devenit pentru ea un mod de relaxare. Recent, a început să-și promoveze lucrările pe rețelele de socializare, astfel orice femeie poate admira și se poate bucura de accesoriile minunate.

Totul a început din copilărie

De arta frumosului s-a îndrăgostit încă de pe băncile școlii, timp în care a creat brățări, coronițe din flori artificiale, cercei și a învățat să se conformeze noilor tendințe. Ulterior, pasiunea sa pentru creativitate, a determinat-o să studieze la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, lucru care nu-i răpește din entuziasm și dorința de a da naștere lucrurilor frumoase.

„Timpul liber îl dedic creației, fie confecționez cercei sau alte accesorii, fie mai cos ceva. Deși nu sunt profesionistă în domeniu și nu am studii, totuși îmi reușește perfect să croiesc până și o rochie. De regulă, ideile îmi vin singure, unele însă le găsesc pe internet care ulterior le reproduc și eu”, a povestit creatoarea.

Primăvara aceasta o inspiră să confecționeze cercei inediți

Meșterița consideră că pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu diferită și să ai propriul stil. Iar pentru că violetul este o culoare feminină, plină de mister și asociată cu respectul de sine, recent a dat viață unei perechi de cercei eleganți ce completează perfect orice ținută.

„Primăvara acestui an mă inspiră enorm de mult prin prospețimea aerului și culorile florilor, ba chiar îmi oferă energie și curaj de a deveni un handmade artist cunoscut, cu toate că este încă, un titlu destul de răsunător”, a adăugat Laura.

Pe lângă faptul că meșterește frumos și în același timp calitativ, tânăra are planuri mari de viitor și dorește să-și creeze o colecție reprezentativă.

Autor: Rodica Popa, stagiară

Sursa foto: Facebook.com/LILBijoux

Distribuie articolul: