Brigitte Macron arată foarte bine la cei 66 de ani și are mare grijă de felul în care arată. Recent, aceasta ar fi apelat la bisturiu, anunță presa străină. 

Potrivit Dailymail.co.uk, Prima Doamnă a Franței s-a internat într-un spital privat din Paris, foarte popular în rândul celebrităților din lumea întreagă. Instituția dispune de o Unitate de Chirurgie Plastică care oferă „tehnici de ultimă oră”, inclusiv cele dedicate „procedurilor de întinerire facială”. Acolo, Brigitte Macron ar fi suportat o operație plastică, care a durat trei ore.

She is said to have chosen the American Hospital of Paris, which is hugely popular with celebrities and which has a Plastic Surgery Unit offering 'cutting-edge techniques'Aceasta a fost surprinsă încă pe 16 iulie, zi în care a avut o consultație la American Hospital, iar operația propriu zisă ar fi avut loc a doua zi, sub anestezie generală. „Intervenția a decurs fără complicații, iar prima doamnă a putut părăsi spitalul american în aceeași seară”, informează publicațiile franceze.

Imagine similară

După câteva zile de recuperare, Brigitte și Emmanuel Macron  au plecat într-o vacanță în sudul Franței, pe Coasta Mediteraneană.

Sursa: Dailymail.co.uk