Cu toată bunăvoința ta, îngrijirea zilnică normală devine ineficientă în perioada stresantă dinainte de sărbătorile de iarnă, deoarece mâncatul în exces, alcoolul și nopțile pierdute, ca să nu mai punem la socoteala gerul, cauzează deshidratarea pielii și apariția crăpăturilor sau a coșurilor.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-ți pregătești pielea pentru Crăciun:

1. Încearcă în fiecare zi ceva nou

Cumpără-ți un calendar Advent cosmetic cu o selecție de produse care să te răsfețe din cap până-n picioare.

2. Doi în unu

Ia-ți un gel dermato-cosmetic, pe care să-l poți folosi cu ușurință la duș, atât pentru a curăța fața cât și pentru a exfolia trupul.

3. Exfoliere

Folosește un tonner exfoliant de două ori pe săptămână, pentru a îndepărta celulele de piele moartă și produsele cosmetice folosite în exces. Astfel vei decongestiona porii și vei îndepărta uleiul, vei micșora porii și vei ține acneea la distanță. În plus, ridurile fine de expresie vor dispărea și fața ta va avea o strălucire naturală.

4. Hidratează

În această perioadă, încearcă o cremă pentru piele uscată, care să nu conțină ulei și să penetreze rapid pielea.

5. Folosește o mască cu acid hialuronic

Pentru a oferi pielii tale o hidratare suplimentară și a stimula producția de colagen, fă-ți de două ori pe săptămână o mască cu acid hialuronic, care va reda tinerețea tenului și, dacă poți, las-o să acționeze peste noapte, ca să beneficiezi de un efect mai profund.

6. Bea apă

Cantitatea recomandată este de minim 2 litri de apă plată pe zi, ca să te hidratezi dinăuntru spre exterior, să cureți toxinele, să ai mai multă energie și să păstrezi strălucirea naturală, de sănătate, a pielii.

7. Nu uita de mâini

Pentru că vor avea și mai mult de îndurat în această perioadă, nu uita să folosești de 3 ori pe zi o cremă hidratantă pentru mâini, care le va menține catifelate, va îndepărta cuticulele și va întări unghiile.

8. Include rutina favorită de îngrijire pe lista de cadouri de Crăciun

Dacă încă mai scrii o scrisoare pentru Moș Crăciun, fii sigură că nu uiți de gelul de curățare pe care-l folosești zilnic, masca ta de față preferată, un balsam de buze bun și o cremă hidratantă, pentru că astfel îți vei asigura viitorul.

Sursa: feminis.ro

Foto: Google.com

Vezi și: O tânără din Ucraina nu s-a tuns timp de 28 de ani. A dezvăluit care este secretul părului cu o lungime de 2 metri (Foto)

Distribuie articolul: